Ingrediënten:
- 200 gram Bastogne koeken
- 100 gram boter
- 75 gram witte basterdsuiker
- 1/4 liter slagroom
- 1 zakje klopvast
- 1 zakje vanillesuiker
- 2 pakjes monchou
- 1 blikje vlaaivulling kersen (hak)
Bereiding:
1. Meng de helft van de suiker door de mascarpone met de mixer. Mix de slagroom en de rest van de suiker en vanillesuiker in een aparte kom stijf. Meng het mascarponemengsel en de slagroom snel door elkaar met de mixer.
2. Doe de helft van de koffie op een bordje en haal de helft van de koekjes er snel even doorheen (boven en onderkant) en leg op de bodem van een grote schaal.
3. Vervolgens de helft van het mascarponemengsel gelijkmatig er overheen. Leg vervolgens op zelfde wijze de laatste helft van de koekjes erover heen en verdeel de rest van het mascarponemengsel over de koekjes.
4. Laat vervolgens zeker 4 uur in de koelkast intrekken. Zeef voor het serveren cacaopoeder er overheen.
No responses yet